Velkommen, Gjest ( Registrer | Logg inn )

Andre annonser

Biler til salgs
Båter til salgs
Båttilbehør til salgs
Motorsykler til salgs
ATV til salgs
Campingvogner til salgs
Bobiler til salgs
Snøscootere til salgs


FinansieringOm oss

Roto.no er en GRATIS Internettportal for kjøp og salg av alle slags varer og tjenester. Det er ingen begrensninger på hvor mange annonser du kan ha inne av gangen. Her kan både forhandlere og privatpersoner annonsere sine kjøretøy etc. for salg. Når du har registrert deg, får du automatisk en brukerprofil, slik at du til en hver tid kan administrere dine annonser. Du får også som annonsør til enhver tid oversikt over hvor mange som har sett hver enkelt annonse du har lagt inn.

Roto.no har et samarbeid med flere andre nettsteder. Alle Bil- og MC-annonser som blir registrert hos oss blir automatisk sendt til andre nettsteder. Samtidig kan vi glede dere med at alle annonser er helt GRATIS.

Roto.no er nøye utviklet av en gruppe profesjonelle programmerere med tanke på brukervennlighet og administrering av annonser. Dette er meget viktig i vår travle hverdag.

Hvis du har ønsker eller tips til noe vi burde legge ut på våre sider, er vi takknemlig for å motta dette. På denne måten blir vi et nettsted som brukerne er med på å bestemme innhold og struktur.

Hvis det skulle være noen spørsmål angående Roto.no, så kontakt oss her!

Sett inn annonse hos Motortorget - det er GRATIS!