Velkommen, Gjest ( Registrer | Logg inn )

Andre annonser

Biler til salgs
Båter til salgs
Båttilbehør til salgs
Motorsykler til salgs
ATV til salgs
Campingvogner til salgs
Bobiler til salgs
Snøscootere til salgs


FinansieringRegistrering

Velkommen - Registrer deg nå - Det er GRATIS!

* indikerer påkrevde felter


Velg brukernavn og passord
(6 til 12 alphanumeriske tegn, ingen spesial tegn)


Ved å registrere deg på siden godtar du å opptre varsomt og ærlig i både kjøps og salgs situasjoner, slik at vi får et godt miljø uten uærlige aktører.

Alle kjøp og salg som blir gjennomført er mellom en selger og en kjøper og Motortorget.no har ingen annen rolle en å tilby en annonseplass. Vi tar på ingen måte noe ansvar for handler som blir gjennomført på siden, men ønsker å bistå til å sørge for et trygt miljø. Ved misstanke om svindel eller annet som bryter norsk lov, vil vi vurdere politianmeldelse. Vi går hele tiden igjennom annonsene som blir lagt ut og annonser som ikke stemmer med brukerdata som tlf, e-post osv. blir slettet og brukeren utestengt. Vi kan også rette opp data der vi finner det nødvendig. Dette for å sikre gode kjøpere og selgere et godt miljø.

 Vi ønsker også at alle våre brukere er med å bygger opp tjenesten ved å tipse venner og kjente. Send en e-post til de du kjenner, å be de registrere seg. Alle våre brukere får også tilgang på vårt månedlige nyhetsbrev, som forteller kort om foregående måned og om hva neste måned vil bringe.

Annonser på Motortorget.no skal kun inneholde annonser som er motorreleterte, andre type annonser kan du legges inn på www.roto.no

Utover dette må alle følge Norsk lov og bruke det som er mellom øra i både kjøp og salg situasjoner.

Lykke til!

Sett inn annonse hos Motortorget - det er GRATIS!